Lokaal compliment

Op dinsdag 14 november 2006. maakte de jury bekend dat de Lokale Omroep Hoogezand-Sappemeer de 1e prijs heeft gewonnen van het Lokaal Compliment.

Dit is een prijs voor de inzet van vrijwilligers bij organisaties en verenigingen binnen de gemeente Hoogezand-Sappemeer.

Voor de uitreiking van het Lokale Compliment (mogelijk gemaakt door de gemeente, het Lokaal Steunpunt Vrijwilligers van welzijnsstichting Prisma en de Rabobank Midden-Groningen) waren 21 organisaties uit Hoogezand-Sappemeer genomineerd.

De 3e prijs ging naar de Vereniging voor Volksvermaak in Westerbroek, de 2e prijs is gewonnen door de Wereldwinkel en de aanmoedigingsprijs is gegaan naar Patiëntenvereniging Impuls.

lokaalcompliment

Voor de lokale omroep is dit natuurlijk een mooie opsteker waar wij als medewerkers best wel trots op zijn. Een mooie stimulans om voor u, als luisteraar, weer mooie lokale radioprogramma's te maken.

Verder was de omroep genomineerd voor het Nationaal Compliment. Dit is het nationale broertje van het Lokaal Compliment. Alleen deze nominatie is al een hele eer. Uit de ruim 500 inzendingen waren 20 vrijwilligersorganisaties geselecteerd. Op 16 december vond de bekendmaking van de prijswinnaars plaats.

Helaas is Radio Compagnie niet in de prijzen gevallen. Toch zijn we blij dat er waardering is voor al het werk dat vrijwilligers in ons land doen. Hulde aan alle vrijwilligers!